Kokoukset

Sahakosken Pirtti on hyvää henkeä huokuva, viihtyisä ja toimiva kokouspaikka. Se on valoisa ja lämminhenkinen ja tarjoaa huippu-kokoustekniikan, sekä puitteet kahvitteluun ja ruokailuun.

Ison, käsityönä tehdyn pirttipöydän ääreen mahtuu noin 18 henkilöä, ja seinustoilla oleville vanhoille teatteri-istuimille vielä seitsemän palaveeraajaa lisää. Yhteensä siis n. 25 henkilöä.

Kivenheiton päässä Pirtistä on toinen kokoustilamme Soppi, entiseen autotalliin remontoitu persoonallinen piilopaikan tapainen huone, jonne voi sähköisen nosto-oven ansiosta taluttaa demonstrointimielessä vaikkapa moottoripyörän tai muuta tarvittavaa kalustoa.

Pöydän ääreen mahtuu noin 18 henkilöä, ja lisätuoleille vähintäänkin sen seitsemän. Yhteensä jälleen noin 25.

Varustukseen kuuluu valkokangas ja videotykki, WLAN, sekä kahvin- ja teevedenkeittovälineet ja jääkaappi.

Kahvittelut ja ruokailut voidaan aina sään salliessa järjestää myös ulkotiloihin. Otollinen paikka tähän on lammen rannassa oleva terassilaituri. Parhaimmillaan voi syksypuolella ruokaillessaan kurottaa hieman kättä, ja napata ylimääräiseksi jälkkäriksi muutaman varvikossa kasvavan mustikan tai puolukan… taata sitä ei voi, sillä marjavuodetkaan eivät ole veljeksiä keskenään.

Lammen rantaan rakentuu talven aikana tunnelmallinen ja valoisa Kota, joka tarjoaa elämyksellisen kokousten ja tilaisuuksien viettopaikan, ja samalla myös ruokailumahdollisuuden avotulen ääressä.