Kokoukset ja juhlat

Sahakosken Pirtti on hyvää henkeä huokuva, viihtyisä ja toimiva kokous- ja juhlapaikka. Se on valoisa ja lämminhenkinen ja tarjoaa huippu-kokoustekniikan, sekä puitteet kahvitteluun ja ruokailuun.

Ison, käsityönä tehdyn pirttipöydän ääreen mahtuu noin 18 henkilöä, ja seinustoilla oleville vanhoille teatteri-istuimille sekä sohvanurkkaukseen vielä seitsemän palaveeraajaa tai juhlijaa lisää. Yhteensä siis n. 25 henkilöä.

Voit tilata meiltä kaikki tarvitsemasi tarjoilut mutkattomasti ja tarjota vieraillesi puhdasta ja maukasta lähi- ja villiruokaa sekä makoisia leivonnaisia täytekakkuja myöten.

 

Kahvittelut ja ruokailut voidaan aina sään salliessa järjestää myös ulkotiloihin. Otollinen paikka tähän on savusaunan ja kodan viereinen pihapiiri josta löytyy kätevä tarjoilukatos sekä istumapaikkoja ja pöytätilaa.

Ikkunoiden ansiosta sisällä kodassa on mukavan valoisaa mutta myös tunnelmallista joten siellä viihtyy niin sateella kuin paisteellakin. Ja avotulen ääressä voi tietenkin kokkailla mitä tahansa herkkuja perinteisestä nuotiomakkarasta vaikka riistaburgereihin – lettuja ja nokipannukahveja unohtamatta!

Kodassa voi sen tilavuuden vuoksi mainiosti myös kokoustaa, ja tehdä välillä vaikka pienen happihyppelyn viereiseen metsään polkua pitkin.

Ja jos tarvitaan vieläkin enemmän istuin- ja pöytäpaikkoja niin varastosta löytyy 6×12 m juhlateltta pöytineen ja tuoleineen vaikka 60 hengen juhlia varten. 

 

Kivenheiton päässä Pirtistä on toinen kokoustilamme Soppi, entiseen autotalliin remontoitu persoonallinen piilopaikan tapainen huone, jonne voi sähköisen nosto-oven ansiosta taluttaa demonstrointimielessä vaikkapa moottoripyörän tai muuta tarvittavaa kalustoa.

Soppi toimii myös lisämajoituspaikkana, ja siellä pystyy tarvittaessa mukavasti yöpymään sellaiset 6-8 henkilöä.

Varustukseen kuuluu televisio, kahvin- ja teevedenkeittovälineet sekä jääkaappi.

Pirtin sisäänkäynti